По случай слайд номер 2000 в „Между другото чета“, ви предлагам да изберете на кого от героите в „Otium“ приличате. За целта няма да ви изпитвам, нито да пресмятам резултати – вие решавате кой ви харесва и кой от тях бихте били. Помните ли игрите като деца, в които се преструвахме любими герои? Е, нека още веднъж изиграем тази игра:

Otium snow3

НА КОЙ ГЕРОЙ ОТ OTIUM ПРИЛИЧАШ?

РИЙН ЕРМИ: Ако никой не успява да те спре по пътя към целите ти, ако нищо не успява да те сломи и ако не умееш да стоиш безучастен, то ти определено си Рийн Ерми. Ти задължително стигаш до крайности, смел си до глупост, но пък си чаровен и мускулест. Освен това си перфектният покер играч – трениран си да не показваш емоции.

ЕЙЛА: Ако се изживяваш като ненадминат манипулатор и никога, ама никога не се вслушваш в съветите на приятелите си, то ти си Ейла. Ейла искрено се вълнува от емоциите на хората и най-вече от любовта. За нея любовта е най-силният стимул и оправдание за всяка нейна постъпка.

ИСЕН: Исен е верен приятел. Би стигнал до крайност, докато защитава принципите си. На моменти е дори прекалено е загрижен за онези, на които държи. Точно това го поставя в ситуации, които уж не е избрал сам, но всъщност упорството и свръхопеката му са го въвлекли в тях. Да не забравяме, че като един от Онейро, Исен е мъдър и чудесно познава човешките слабости.

АГОТ: Агот обича приключенията и не обича да си поплюва. Той е искрен. Не би се държал любезно, само за да не нарани някого. Макар да е разумен, често постъпва неразумно. Той е вечното момче, но момче от минали времена, което е изтъкано от дързост, чест и добрина.

ЛИЛЯ: Ако си от онези весели, флиртуващи и дългокоси момичета, които завинаги остават нечия голяма любов, то вие определено сте Лиля. Лиля няма суперсили, нито особена мисия в живота. Тя обича и иска да бъде обичана.

АМАЯ: Амая е мъдра и сама. Тя не се доверява на никого. Амая знае как да постига своето и как да предвижда ходовете на останалите. Но Амая не е най-желаната компания в този роман. Защо ли?

Е, кой от тях си ти?

КЪЩИТЕ НА ФЕИТЕ на пътеката към Боянското езеро