къщите на феите Оборище

В предпоследния ден на април (2017-та), по случай рождения ми ден, цялото семейство се разходихме до Историческа местност Оборище. Много ми хареса и определено ще се връщаме на това място. Пътят дотам предлага безчет красиви гледки. Има чешми почти на всеки завой на шосето. След паркинга край хижа Оборище, пътят до паметника представлява горска алея. Не е далеч и се върви лесно – и за децата, и за възрастните. Покрай алеята ромоли рекичка с водоскоци и мостчета, дърветата пазят от силното слънце или ненавременен ръмеж.

На тази алея оставих една от моите „Къщички на феите“. Рисуваният камък сякаш се сля с мястото. Така че, ако минавате оттам и видите къщичката, пожелайте си нещо хубаво. Ако пък къщичката много ви хареса – вземете я с вас.

С проектът „Къщите на феите“ се надявам повече хора да научат за моя първи фентъзи роман: „Otium“. Ако харесвате истории за славни времена, тайни и любов, която побеждава дори времето, тогава непременно прочетете първите три глави на романа или го свалете безплатно!

Очаквайте още Къщи на феи!

къщите на феите Оборище
къщите на феите Оборище